Torsdagsmys

Hallå!

Klockan är inte ens fem och jag är redan vaken, trots att alarmet är ställt på 5.30. Tror det är en liten böna som börjar träna upp mig så jag ska vara redo och bli världens piggaste mamma när hon kommer ut. Smart drag, tycker jag!

Igår kom min älskling hem, äntligen! Så fjäskade till det lite med massa ljus och mat. Han hade faktiskt fått nys om att det var så mycket biligare med blöjor i Norge så han hade köpt med sig ett stort paket hem. Ska kolla upp prisskillnaden, men det vore ju guld om han kunde passa på nu sista veckorna att ladda upp med lite blöjor, om det nu är sån skillnad som det sägs. Tydligen åker många över gränsen just för billiga blöjor (!)

Ska till jobbet om ett tag så tänkte göra iordning lite frulle nu och slå på nån serie. Har faktiskt inget emot att vakna såhär tidigt före jobbet (vaknade 4.30) Tycker det är mysigt att gå ner och ta det lite lugnt och slippa kasta i mig frukosten!

 

 




 

 

 


Vecka 30


Godkänd havandeskapspenning

Igår fick jag äntligen svar om havandeskapspenningen: det blev godkänt och jag går hem 10e September :) Ska bli så skönt att bara få vila och göra det man vill och orkar sista tiden.


Bjuder på en bild av Jimmie när han är liten knodd :') så himla söt!


Solsidan

Kom just på att Solsidan kör igång igen nästa söndag :D Bästa serien som gjorts på senare år! Underbart, nu har man nåt att förgylla söndagskvällarna med!


HATA bloggappen!!!

Skrev nyss ett lååångt inlägg på bloggappen, men när jag är klar så har jag tydligen bara lagt upp en bild?!
Nej tvi på bloggappen säger jag! *strejkar*

Nu är det tomt igen


Saknad

Låg i soffan nere och plötsligt slår det mig; jag kommer aldrig någonsin få prata med pappa igen.
Jag kommer aldrig mer se honom. Och han får aldrig träffa sitt barnbarn.

Att inse att detta är verklighet tar så otroligt lång tid och ibland kommer allt bara över mig.
Det är så orättvist.

Vi hade inte pratat klart.

Hur fan ska man sitta/ligga/stå?!

Har ett litet problem just nu, ett liiiitet liiiitet som känns väldigt trögt.
Jag vet inte hur många gånger om dagen/natten jag vrider och vänder på mig, för att jag ligger/sitter förbannat obekämt och får en känsla av att jag inte kan andas!
Som just nu: försöker sitta vid datorn en stund, men vet inte hur!! Sitter jag med böjd rygg så är magen i vägen och jag får svårt att andas. Halvligger jag ner och lutar överkoppen mot sänggaveln så är det jobbigt åt rygg och nacken. Ligger jag på mage så.. Ja, det går ju inte längre. Det bästa är egentligen att ligga på sidan, men då kan jag ju inte skriva riktigt, haha.
Äntä?

Jag antar att jag låter som en riktig gnällspik nu. Men under detta inlägg har jag hunnit prova alla varianter. Och snart lär jag upp igen! :)

Jag längtar nåt så oerhört tills vår tjej tittar ut!!!



v 29

Back to Norge. Igen.

Godmorgon!

Idag är den tråkigaste dagen på veckan (som om söndagar inte är tråkiga som dom är) då min älskling åker tillbaks till Norge igen. Usch. Helgerna går så jäkla fort, speciellt just nu. Hinner knappt pussa på varann innan han ska åka igen.
Men så är det. Det dröjer inte länge förrän han kommer hem och väntar in bebisen tillsammans med mig. I början på Oktober kommer han hem. Kan ju inte ha karln utanför Sveriges gränser om det skulle bli dags lite för tidigt!! :)
Själv väntar jag på att Försäkringskassan ska lämna besked om havandeskapspenning som jag ansökt om. Isåfall går jag hem ca 10e September, om jag räknat rätt. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Känner att jag inte orkar som förut. 10kg på min korta kropp gör sitt!

Gick in i v 29 igår. Om en vecka är vi inne i v 30... DÅ tycker jag det börjar närma sig, lite.
Hoppas veckorna går snabbt även fast man går hemma sista tiden. Funderar på vad man ska syssla med under väntetiden? Har jäkligt mycket möbler som behöver målas.. Men det är så jobbigt så jag drar verkligen ut på det.
Har bland annat ett vitrinskåp som ska målas vitt... Ja, ni kan ju tänka er hur kul det kommer bli.
Kanske dags att bjuda in lite folk på fika och målning ;) Någon som är sugen?




(Ungefär såhär tänker jag mig vitrinskåpet när det är klart, fint va?)

Ny dator=bloggtorka över?

HEJ!
Jag har sagt det förr och lär väl även börja detta inlägg på samma sätt som vanligt: LÄNGESEN jag skrev!
Min dator pajade ju i vintras och sedan dess har jag varit väldigt inaktiv här.

Just nu präglas, som ni vet, mitt liv av en nästintill gigantisk badboll till mage, och mycket tid och tankar går såklart åt till att förbereda inför vår lilla tjej som kommer om ca 11-12 veckor :)
Kan ju inte förstå alls att hon snart är här!! Jag längtar!
Under sommaren hade Jimmie och jag tre veckors semester tillsammans, och under dom veckorna hann vi renovera bebisens blivande rum. Såhär blev det:



Rummet före:



Och så en bild på mig just nu:






RSS 2.0