tre i familjen

idag försökte jag ta en familjebild.


image143

men gick inte nå bra. imorgon kommer brorsan, då blir vi tre i familjen.

ni förstår inte

jag måste vara sjuk i huvudet.. Jag hoppas att morgondagens möte förändrar mitt liv.
Ni förstår inte och ni frågar inte. Ni behöver inte ha någon aning om hur det är.
varför är det så orättvist? Och varför är jag den som alltid måste lyssna på alla?

Just nu är jag bara så trött.


ok jag ger upp

Ni kanske vet hur man ibland vill förnya sig. Gå ner två kilo till sommaren, köpa en ny gaderob eller göra något nytt med håret. Det sistnämda var väl på något sätt min förnyelseplan. Lite ljusa slingor i håret, som kanske skulle kunna leda till ett helljust hår efter att solens strålar legat på under sommaren.
Jag tänkte inte så länge på det hela (efter att ha sett en bild på Jessica Albas hår?!) så jag ringde till Nikita på kupolen och bestämde en tid, gick dit och så började förvandlingen som till min inte allt för stora förvåning slutade i en nyans av orange.
"Åh va bra det blev, verkligen helnöjd är jag!!" var väl en fras som nästan automatiskt kom ur min käft strax innan 1700kr drogs från mitt konto.
Förvirrad cyklade jag hem på halvtomma däck och undrade vad som precis hade inträffat.
Hade jag betalat 1700kr för att bli fulare i håret eller var detta en mardröm?
Men istället för att bryta ihop så gjorde jag som man alltid borde göra och intalade mig själv att färgen hette brun och att slingorna snart skulle komma fram i solen.

Och nu, ca 2 veckor efteråt sitter jag här med ett 4-5 gånger slingat hår, fortfarande en aning förvirrad.
Så, idag den 28e April, ger jag upp livet som "blondin" och går tillbaks till att vara det jag borde vara. Brunett.


VARFÖR GJORDE JAG SÅHÄR?!


min gullmulla

image142


Min lilla gullmulla. Och på onsdag får han en bror.

En tidig morgon

Idag är en såndär dag när man inte vill gå upp alls.


Och så har vi en fråga, vill någon flytta in med mig?
Idag känner jag mig ensammast i hela världen.
Kanske för att jag haft så mycket folk här i dagarna, och nu ingen.
Eller kanske på grund av dig.

Spelar ingen roll, men nu är det inte längre skönt att vara ensam.
Iallafall inte idag,


Men jag har iallafall Samson. Han ligger med huvudet på min arm och kisar med ögonen och spinner. Nu la han tassen på min arm också, lite som "hang in there!". Och det lär jag väl göra, hålla ut alltså.
Man vet ju att det kommer sånna här dagar.


Nu ska jag till jobbet strax. Efter jobbet ska jag behandla mitt hår. I nuläget är det inte som det ska vara.




Hejdå!


Falun

Jag sitter här och lyssnar på diverse musik.. Och har precis kommit på mig själv med att sakna Falun.. Helt plötsligt känns det som att det egentligen är där jag borde vara. För det är där jag haft som roligast under dom sista åren nu. På somrarna. Under skoltiden, iallafall den lilla tiden jag gick i skolan. Jag saknar allt och alla därborta.. Det har hänt så mycket där, både bra och dåliga grejer. Och här känns det som att tiden bara står still och har gjort det i ca ett år eller liknande.
Så mycket tycker jag om Borlänge. Fast handlar nog mer om vad jag tycker om där än vad jag inte tycker om här.

Skulle kunna rabbla upp flera namn och saker som jag saknar i Falun, men vi låter det vara. Och så får jag hoppas att ni vet själva hur mycket jag tycker om er.



Så, LÄNGE LEVE FALUFOLKET! Dom bästa av dom bästa!

image141
Bilden är tagen från Ercans bilddagbok

Is it still light outside?

I was afraid I guess
Now I can't think no more
I was so concentrated
On keeping things together
I've learned to focus on
I didn't want to disappoint
Now where is everybody
Is it still light outside?



idag är ingen vanlig dag

för det är Aminas födelsedag!

nämen

Jag har världens snyggaste granne, vadårå?


Härlig månad + kattnamn, igen!

Om exakt två dagar fyller jag år. Om exakt en vecka får jag hem Samson. Om exakt tre veckor får jag hem en till dunboll, som inte har något namn än, så nu får ni gärna hjälpa mig igen!
Jag funderar på Elis. Jag tycker det är gulligt, till skillnad från alla namn som Sofia ger som förslag. Om hon fick bestämma så skulle han väl heta P Diddy, Duttycat, 50 cent eller Chris Brown. Men jag änt nå för sånna namn.
Så om ingen har något bättre förslag så blir det Elis. Funderade först på Kenny, men då fick man ju sig en rejäl påblåsning från Sofia. SÅ, hjälp mä. Igen.



såhär ser han ut, den nya kissen

image140


Söt va? Ge denna stackare ett namn.


Spakväll/jobb(ig)dag

haha, skrattar för mig själv när jag ser mitt senaste bildval här i bloggen. Frågan 'varför' infinner sig i mitt huvud, men jag orkar inte anstränga mig särskilt mkt mer för att hånfnissa åt det, för nu är klockan sju på morgonen och jag ska strax anlända till jobbet.
Igår var jag hemma hos Sofi på en såkallad spakväll. Det som man kan jämnföra med spa i gårdagens sammanhang måste väl vara chokladmasken vi hade i ansiktet samt nagelbandskrämen som man omsorgsfullt smorde in  för att dom små banden skulle mjukas upp och därefter förflyttas, lite som skräp från fingrarna.
Jag passade även på att fila ner mina naglar, har nämligen märkt att det är hemskt opraktikst att ha långa naglar när man jobbar med gamla damer. Ett nyp i deras tunna skinn är inte en allt för orealistisk händelse. Givetvis inte med mening, men det händer.


NU ska kladda på mig lite smink och sedan sätta mig på cyklen och trampa iväg i detta fina väder.. Ser åtminstone bättre ut än igår, måste jag säga. Fyfan vad besviken man var när man öppnade ögonen och såg dom där vita träden som bara stog och hånflinade åt en.




HA EN BRA DAG!

RSS 2.0