Vacker

 
Åh vad jag älskar min flicka!

HON ÄR HÄR!

Den 11 November kl 12.29 kom våran älskade Halina till världen.
Är så fruktansvärt lycklig och älskar henne mer än livet!
 
 
 

Fredagen den nionde november

 
 

Idag är det ju tänkt att våran lilla dotter ska födas. Än så länge har hon inte anlänt och jag tror heller inte det blir något idag. På söndag däremot, på självaste fars dag, är det flera som gissar att hon kommer. Så jag hoppas verkligen det!! :)
Nu är det andra natten jag sover själv här uppe. Jimmie klarar inte av att ligga bredvid mig längre, så jäkla illa har mina snarkningar blivit nu. Haha, stackarn! Han kan verkligen inte sova. Hoppas verkligen dom försvinner med magen, på en gång!
Annars väcker jag väl båda två snart..

Igår var jag och Sandra ut och åt på Broken Dreams. Mysigt att hinna få lite bästa vän-tid såhär innan det smäller. Innan det for vi runt i en massa affärer och fyndade rejält, speciellt på Dollar Store där vi kom ut med superbilliga trosor, rengöringsservetter & en chokladask. Inte ett dugg pinsamt, tyckte Sandra.
Nu ska jag skicka iväg min kära till affären för att köpa lite gött. Bland annat julmust, juleknäckebröd & skinka. Och mannagryn
Trevlig fredag!

 


Halloween

Idag kom Åhlen hit och blev sminkad som påfågel. Riktigt snyggt om ni frågar mig! Sedan flaxade hon vidare för att bli fulländad med fjädrar och grejer. Blev faktiskt lite sugen själv att gå på Halloweenfest. Känner att jag skulle passa jäkligt bra som pumpa i år. Har liksom kroppen för't om man säger så.
Annars har kvällen varit rätt lugn. Vi har suttit bänkade framför vårt favoritprogram Så mycket bättre och druckit julmust, lite som två pensionärer. Men eftersom vi (har ni hört nåt värre??) är gravida, så måste vi ta det lugnt. Och eftersom vi är gravida så måste vi unna oss, och vi måste även ladda med kolhydrater eftersom vi strax kommer behöva extra energi. Tror jag vet en som gillar det här med att vara gravid bättre än mig ;) Han fullkomligt njuter och går runt och gottar sig och klappar på sin lilla gravidmage.
Jag undrar just hur vi ska ta oss igenom alla värkar? Kanske väljer han att avsluta sin graviditet där och då?
Den som lever får se!
Men en sak är klar, jag älskar min gravida lilla karl! ;)

 

 
Påfågeln Sandra

 

 


Kocken

 
Idag är det endast en vecka kvar till beräknat datum. Och jag förstår fortfarande inte att det verkligen kommer hända snart.
Men det känns ändå så långt borta på nåt sätt... Kommer nog inte ens fatta när värkarna sätter igång.
Något nytt som hänt dom senaste dagarna är att Jimmie visat sig mycket duktig i köket. Efter över 3 år tillsammans överraskar han mig med dolda skills!
Igår bjöd han på Italienska köttbullar i tomatsås med bandpasta till. Idag serverades kyckling med soltorkade tomater & västerbottenost, också med bandpasta till.
Båda rätterna var gudomligt goda!
Så jag hoppas detta håller i sig!
 
Ikväll blir det lugna puckar med tvtittande och en drös med mandariner & julmust (NEJ, jag kunde faktiskt inte hålla mig!)
Så håller vi tummarna som vanligt för att vår lille vän vill titta ut nu :)
 
 
MUMS!! Jag är bortskämd!
 
 
 
 
 

RSS 2.0