Mumsi

Igår åt jag och gubben mysmiddag; lövbiff med potatisgratäng och sallad, riiiiktigt gott :) så, det blir en favorit i repris ikväll på order av Jimmie. Nyss var vi på lager 70 i insjön och hittade lite smått och gott; ett par nya svarta byxor, en tröja och ett par kängor till mig. Jimmie köpte nya jeans, 2 tshirtar och 2 tröjor.

Nu dröjer det inte länge tills vi ska på Rihanna :) längtä!!!

 


image description


Mysfettisar

Jag å jimpa är två mysfettisar. Ikväll ska vi mysa med en varsin kebab/kycklingrulle i soffan framför nån bra film eller nåt dugligt program på tv. Det gillar vi :)

Var nyss och kikade på soffor med Fia å becka och herregud vilken beslutsångest som infann sig i butiken.

Hoj!


Helgen

Helgen i bilder




image description


Early morning à la Amina

Hallå!

Uppe med tuppen hemma hos Sandra. Hon ligger fortfarande och sover. Hon ser ut som en döing där hon ligger. Enda beviset på att hon lever är hennes otrevliga ljud. På schemat idag står först en shoppingtur, sedan ska vi nog smarra nån god mat innan vi drar hem till Sandras kompisar på lite partaj :) ska försöka hitta nå nya skor idag tänkte jag, får se hur enkelt det blir!


Höres!


Dagen D!

Men godmorgon!!!

Nu sitter jag nyduschad i soffan och ska strax börja röja lite i lägenheten. För idag blire Göteborg!!! Och eftersom jimmie passar på att åka och hälsa på Erik i Uppsala samtidigt, så får Line äran att bo här under helgen och hålla missarna sällis :) ska bli såå kul!! Och idag flyttar lilla Sydney till uppsala, usch.. Kommer sakna lilla grynet! Men hon får det jättebra där! Nä, nu blir det brådis! Ska hinna packa lite å tänkte jag. Vi hörs! Ska nog försöka slänga iväg ett inlägg från götet om jag kommer ihåg ;)


Stek'n

Här står stek'n så fint i ugn å väntar på att bli uppäten av mig å jimpa. Är huuungrig nu!


Hänger med Noel

Idag har jag & Noel umgåtts lite på förmiddagen så mamma Emilia fick sova :)


Torsdag=Jimmie

Idag är det Torsdag, vilket innebär att min käraste kommer hem från Norge! Vilket i sin tur innebär en jävla massa fjäsk, speciellt i matväg. Idag blir det stek, potatis, sås & kokta morötter. Så ska väl dra mig iväg och handla lite så småning om, tar ju lite tid att göra iordning stek'n. Men fint ska fint ha! :) igår skaffade sig Emilia å Stefano Iphones, och ja, det var väl sista gången vi sågs på riktigt, antar jag. Nu kör vi nog 100% på videosamtal och lite snack på Wordfued. Borde funka bra. Återkommer med det.
Nästa Fredag åker jag till Åhlen & Göteborg!! Ska bli riktigt kul! Och fin som man är tar man givetvis flyget dit :)

Höres!


Godmorgon!

Ligger i soffan på jobbet i väntan på att dagens morgonkackel ska avta. Strax ska jag ut på lite jobb. Trött som ett as, givetvis. Hörs senare!

På bilden; jag å becka som numera är min arbetskamrat :)


Fransförlängning

Alltid lika nöjd :) vill ni ha snygga fransar så gå till Marre på Fransförlängning Dalarna!


Förresten!!

Nu är jag ju röfräs!


Alltid längesen!

Hallåj!

Ja, nu är det tydligen dags igen, att försöka sig på att få liv i den här bloggen. Kanske blir det sista försöket?
Liten uppdatering av mitt liv just nu: jag jobbar fortfarande kvar på samma jöbb , jag & jimpa sålde vårt ställe i domnarvet och flyttade till en etta istället och letar nu större (igen). Dock inte på den sidan av älven (!!) staffan och Emilia har vi som grannar precis ovanför oss, och dom fick den 6e september en liten prins som heter Noel. Även Siri är småbarnsmamma till 3 små liv. Änte härligt?
Jimmie åkte till Norge igår för sjätte (?) veckan i rad. Han jobbar där på veckorna och kommer hem på helgerna . Då vet ni lite iaf!

Igår såg min dag ut såhär:

 
Hängde med Emilia & Noel lite :)

  
Piffade upp stolarna med vita överdrag

 
Umgicks med Emilia, Noel, Denise & Vincent (sen kom även Anna Maria & Ida)



Racerkillen testar en gåstol (som han kanske skulle få i present av Noel eftersom han hade två)


RSS 2.0