Flykten från en bastu


Har för tillfället flyttat till min käre pojkvän på bullemyren då min  lägenhet inte liknar annat än en bastu.
Avskyvärt och omöjligt att sova där just nu!
USCH!!
Ni vet hur det är, man vaknar dyngsur  innan klockan ens har ringt och känner efter och kommer fram till att "Nej, jag är inte ett dugg utvilad, idag HELLER!"
Underbart. Äntä tökutt jussom?

Nä, nu ska jag faktiskt sova fick jag stränga order om.


Godnatt då, bloggen. Får se hur det går med det här, nu när Jimmie bestämmer.... Precis allt.


HOJ!


Nya tag!

Javisst, nu var det ett bra tag sen jag skrev.
Förstår givetvis att jag tappat alla mina trogna (& otrogna) läsare by now. Men då får vi knyta ihop oss igen, tycker jag.

SÅ vad har hänt i detta nya kapitel av mitt liv?
Till att börja med så har jag hunnit träffa en unik liten prick som kom att bli min pojkvän. Jimmie heter han, och vi gick faktiskt på samma högstadieskola, Klackis.
På den tiden var man ju lite av en såkallad rebell som "sket i allt och alla", medans Jimpa var lite av en blyg pluggis med MVG i spanska (säg inte emot nu Jimmie, vi har bevis).
Den enda lektionen vi hade tillsammans var  just spanska, där jag & Emma mycket väl kan ha varit en bidragande orsak till att ingen lärde sig ett skit. (Förutom Jimmie förstås!)


Jag & Jimpa på P&L.


För tillfället är min lägenhet en bastu, och på nätterna vill jag inget hellre än att lägga mig i ett badkar fullt med is.
Men eftersom jag inte har något badkar så ligger vi här med dubbla fläktar och öppet fönster, vilket innebär att Moses tar sig stora friheter att smita ut och in igenom mina kära grannars fönster. Vad dom tycker om det vet jag egentligen inte.

En sorglig sak som har hänt är att min andra kompanion Samson, har somnat in. Det fattas verkligen någon i den här "familjen" nu. Men jag får helt enkelt vara glad att jag har Moses kvar.


NU ska jag försöka ta mig ut och gå en  promenix. Har nämligen bestämt mig för att komma i form till en eventuell utlandsresa vecka 29. Fast isåfall får nog promenaderna uppgraderas till joggningsturer. Eller?


HA DET BRA ALLA, och snälla älska mig som förut igen. Gör det bara.


/ Amina Sollie, er avdammade men sanna bloggare.


RSS 2.0