Stockholm - Borlänge - Stockholm

Hej alla!

Igår for som sagt jag och mamma till stockholm över dagen för att shoppa loss lite.
Det var riktigt trevligt och jag hittade mig en ån annan pryl.

image55


    


 Ganska nöjd med mina köp faktiskt. Eller mina och mina förresten. Det var faktiskt min mamma som ville skämma bort mig. Då blev jag glad.



Idag har jag fixat mitt hår en hel del. Fräschat upp det och färgat det BRUNT igen. Mycket skönt.


Imorgon åker jag till stockholm IGEN. Då ska jag och Sofia fira halloween. Någon som har några roliga idéer på vad man kan hitta på?



NU ÄR JAG SÅ TRÖTT OCH SLITET att jag måste sluta skriva för idag. Men jag ska försöka lova att ta bilder i stockholm och sedan lägga ut ifall jag och sofia får för oss att se förjävliga ut i vårt firande.


HA EN TREVLIG HALLOWEEN!  




image56

Amina-special!

Nu tänkte jag att ni kanske ville veta lite mer om mig?
När ni ändå läser mitt skräp.



Namn: Amina Sollie
Född: 11 April 1989
Bor: Borlänge, Kvarnsveeen
Familj:  Mamma, Mammas man, Lillasyster Line och Pappa

Lite frågor och svar:


Är du seriös med din blogg?
Hm, nja. Jag var mer "seriös" i börjar. Då skrev jag massa ointressant om hur jag powerwalkade osv. Nu skriver jag när lusten faller in. Mest om oviktiga saker. Det blir bäst så!


Varför skriver du inte om viktiga saker? Som Politik?
Jag vet inget om politik.


Det märks ibland när du skriver att du försöker vara rolig, stämmer det?
Ja, det stämmer. Jag försöker vara en aning rolig. Då får man fler läsare. Annars är det mest skit jag skriver om. Utan humor skulle denna blogg stinka. En riktigt frän stank.


Skriver du dessa frågor själv?
Ja. Ingen annan vill ju fråga mig någe.


Känner du dig inte patetisk?
Nej.


Berätta något som du tror folk vill veta om dig?
Jag tror dom vill veta vad jag har för storlek på skorna. Jag har storlek 39. Väldigt stora fötter för en så liten en som jag.



Vilken av dina vänner skulle du ta med till en öde ö?
Någon som inte gnällde så mycket. Amna kanske. Hon vet hur man handskas utan mat.



Vilken av dina vänner skulle du vilja raka av håret på?
Hm, svår fråga. Men.... Nadja kanske. Hon skulle nog passa!


Berätta lite olika talanger dina vänner har?
Ja, först har vi ju Amna. Hon sjunger ju i det omtalade bandet Lucky lucky Pigeons.
Sedan har vi Rolf, som är en otroligt bra dansare.
Sofia, som har en hel del upplevelser i bagaget och nu ska bli föreläsare för unga vilseledda själar. Något som jag tror kommer bli mycket intressant att lyssna på.



Om du skulle beskriva dig själv, hur skulle det då låta?
En liten, glad tjej på 18år med små tuttar.



Är du nöjd med dig själv?
Jag tror på det här med att man ständigt kan förbättras. Men samtidigt så måste man väl någongång vara lite snäll mot sig själv och tänka att "Ja, min röv kanske är stor och den kan säkert bli mindre, men jag är faktiskt rätt...schysst."





Nu är jag nöjd. Är ni? Jag orkar faktiskt inte skriva mer nu och känner mig en aning stressad. Jag ska nämligen cykla ner till affären nu och köpa schampo och batterier. Sen ska jag hem till Amna.


Ha det bra alla! Vi höres!



image51



hörrni

men nu var det väl ändå längesen jag skrev!?
vad tycker ni om det? var det en skön pause eller var det hela olidligt?

Jag har fått in en hel del klagomål över den här, rent ut sagt, lata stilen jag kört på ett tag.
Nu skall det bli andra bullar! Nu sätter jag igång på nytt igen och delar glädje och sorg med er alla!


Jag tror vi skippar delen där jag skriver vad som hänt under den sista tiden, med tanke på att det har gått för lång tid sedan sist. Och så hoppar vi direkt till vad som händer NU!

Imorgon åker jag och mor min till Stockholm för att "shoppa loss". Jag vet i och för sig inte hur mycket shoppa det blir för mig och min aldrig så lätta pluska. Men på mamma låter det som om vi ska gå lös där borta totalt. Bli såkallade "shopoholics" och springa runt med fragma i munnen och yla inne på H&M när vi hittat ett passande plagg. Och istället för att hänga undan den där snygga tröjan på MQ så kissar mamma på den, i revir-syfte alltså. Då vet hon att den finns kvar om 15 min när hon hunnit tagit ut mer pengar. 
Jag ser faktiskt fram emot den här resan. Jag kanske får ett par nya skor och en tröja om jag har tur?

Sedan åker jag tillbaks till Stockholm igen på torsdag. Kanske tar sällis med Josef om jag hittar en lagom billig biljett. Sedan ska jag och Sofia hitta oss en snygg Halloween-utsyrsel. Jag funderar på en peruk. Det är så roligt att klä ut sig! Kanske ska vi försöka efterlikna bröderna Herreys? Det vore kul! Men bara om Carro också är med på det hela. Så vi blir tre. Annars kanske det vore kul att likna lite andra gamla godingar, så att säga. Jag vet inte om jag tycker det är så himla kul det här med att se ut som häxor, spöken och djävular. Ser ingen direkt humor i det. I bröderna Herreys däremot  ser jag humor.  Det ser väl vem som helst?

Hoppas ingen snor min idé nu bara. Det vore väl tarvligt!



Nu ska jag duscha och göra mig snygg. Sedan ska jag och Amna GÅ ner till biblioteket på stan och låna lite filmer. Vi planerade att vi skulle vara kulturella idag. I själva verket ville vi gå så långt att vi till och med var beredda att gå och se en teaterföreställning. Men det gick inga. Så då fanns bara ett kulturellt och billigt alternativ kvar. Biblioteket, öppet för alla. Stora som små. Fattiga som rika. Vackra som mindre vackra. Svenskar som invandrare. Där får alla plats. Där får alla chansen att låna en fin bok.


Hejdå!





RSS 2.0